Badedrakt TWISTBACK Zoggs Zoggs Badedrakt TWISTBACK TRINITY TRINITY OvR4z66

May Britts rockedrøm er blitt virkelighet

TWISTBACK TWISTBACK Zoggs Badedrakt TRINITY TRINITY Zoggs Badedrakt Maya Fictiva er hun når hun skaper sitt drømmeband, som ikke bare er en drøm! Foto: Privat

– Jeg har alltid hatt en rockestjernedrøm, sier May Britt Kjelstrup. Derfor har hun rett og slett skapt sitt eget rockeband.

Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.09.2018 kl 14:41

SMESTAD: De er tre brødre i bandet Shaky Roosters fra Maine, USA.

– De er tre gutter med forskjellige personligheter, pluss at de er tøffe på hver sin måte. Akon er han rødhårede, Kirk er han skjeggete og eldste i bandet, sier May Britt. – Tony, er han med det sorte håret. Han er vokalist, og frontfigur. Mørk og mystisk kar med dyp stemme og maskulin kropp. Han er også tenåringspappa.

Hvem hun snakker om? Jo, det er bandet hennes, Shaky Roosters. Det er i virkeligheten ikke en hårete og rocka trio fra Maine, men derimot skapt av May Britt, hjemme på Smestad.

Naturtro

TWISTBACK Zoggs Zoggs Badedrakt Badedrakt TRINITY TWISTBACK TRINITY Bandet har sluppet en single på Spotify, «Star». May Britt, eller «Maya Fictiva» som hun gjerne kaller seg i artistkretser, har skapt musikken, og de tre medlemmene av bandet.

(Saken fortsetter under bildet.)
TRINITY TRINITY Badedrakt Zoggs Badedrakt TWISTBACK Zoggs TWISTBACK

Shaky Roosters, slik May Britt har skapt dem.

– Jeg ønsker at Shaky Rooster skal være så naturtro som mulig, som et ekte band, slik at folk nesten glemmer at de er fiktive, sier hun.

Det er real rock vi snakker om, slik man gjerne hørte mye på for eksempel på 80-tallet.

– Jeg vokste opp med brødre som likte 80-tallsrock, og det føltes naturlig å gå til rocken da jeg skulle gå musikkens vei, sier May Britt.

Liker å skape

– Men hva er din bakgrunn for å lage musikk?

– Jeg har liten musikkbakgrunn fra før. Jeg skrev litt låter i ny og ne i barndommen, ofte gjennom fiktive kjendiser, men det var ingen store greier, sier hun.

Men tegning har hun alltid drevet med.

– Jeg er glad i å tegne og har alltid likt å skape figurer og karakterer. Jeg har alltid hatt en rockestjernedrøm, men har ikke følt at jeg har hatt kvalitetene som skal til, sier May Britt, som sier at hun har reelle ambisjoner med prosjektet.

– Min ambisjon er å komme langt med dette, sier «Maya Ficitiva»

Så kan du jo selv sjekke ut låta «Star» med Shaky Roosters på Spotify!

Pomkin Pomkin Pomkin MATTI MATTI Blyantskjørt Pomkin Blyantskjørt MATTI Blyantskjørt dYRnnvqS

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

ABITO Strikket COLOR MRZ BLOCK kjole qd6wHnawx

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Zoggs TWISTBACK TRINITY Badedrakt Zoggs TWISTBACK Badedrakt TRINITY Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Badedrakt Badedrakt Miraclesuit Miraclesuit Miraclesuit CROSSOVER CROSSOVER BOwXBd


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Miraclesuit ESCAPE Badedrakt Miraclesuit Miraclesuit Badedrakt ESCAPE vnqwx14fBx

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...

Badedrakt TWISTBACK Zoggs Zoggs Badedrakt TWISTBACK TRINITY TRINITY OvR4z66 Badedrakt TWISTBACK Zoggs Zoggs Badedrakt TWISTBACK TRINITY TRINITY OvR4z66 Badedrakt TWISTBACK Zoggs Zoggs Badedrakt TWISTBACK TRINITY TRINITY OvR4z66 Badedrakt TWISTBACK Zoggs Zoggs Badedrakt TWISTBACK TRINITY TRINITY OvR4z66 Badedrakt TWISTBACK Zoggs Zoggs Badedrakt TWISTBACK TRINITY TRINITY OvR4z66 Badedrakt TWISTBACK Zoggs Zoggs Badedrakt TWISTBACK TRINITY TRINITY OvR4z66
Overmateriale: 80% polyamid, 20% elastan Fôr: 100% polyester Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C