Plus Bootcut jeans 315 BOOT SHAPING Levi's® PL Del artikkel:
Facebook
Twitter
Google+
email
Print

Europeiske annonsører kommer ut av skapet og kjører kampanjer som appellerer til homoene fordi målgrupperettede annonsekampanjer betaler seg på sikt. Ifølge markedsundersøkelser som Outright gjennomførte i 2006 svarte en tredjedel av britiske homser og lesber at skreddersydde annonser i homomedia fikk dem til å føle lojalitet til merkevaren. Ifølge Time Magazine er engelske homoer tilsammen gode for nærmere 786 millioner kroner i året. Ifølge Time Magazine tjener en engelsk homse 109 000 kroner mer enn gjennomsnittet av mannlige arbeidstakere. Lesber tjener 15 000 kroner mer enn det kvinnelige gjennomsnittet.
Annonsemarkedet blir derfor, av naturlige grunner, mer og mer opptatt av rosa penger.

British Airways er et selskap som satser stort på annonser rettet mot homomiljøet.
«Dette er et viktig marked med en stor andel kjøpesterke personer» forteller en talsperson for British Airways til Time Magazine. British Airways kjører annonsekampanjer i homomedia, både trykket media og på nettet. Fremstøtet har gitt selskapet suksess i form av økte inntekter. «Og slik vil det fortsette», sier talspersonen for British Airways til Time Magazine.

Gruppen Commercial Closet Association i New York registrerte i fjor 436 homorelaterte reklamer og annonser i homo- og mainstreammedia, hvorav femti prosent var å finne i europeisk media. I 2003 var antallet homorelaterte annonser 350. «Økningen kan kanskje virke som et modig fremstøt, men det er det egentlig ikke», sier Jon Howard, strategisk leder i reklamebyrået Quiet Storm. Han påpeker at homoer i gjennomsnitt har «høyere inntekt, er mer interessert i stil og merkevarer, og reiser mer», enn streite personer.

Det er ikke bare homsene som er ettertraktet. Englands største lesbemagasin, Diva, har i løpet av de fem siste årene opplevd en økning i annonseinntekter på hele 73 prosent.

Omtrent halvparten av alle annonsekampanjer i amerikansk homomedia er laget spesielt for akkurat det markedet. «De europeiske selskapene har ikke skjønt viktigheten av akkurat det ennå. Noen merker treffer spikeren på hodet, mens andre ikke», forteller markedssjef i Out Now Consulting, Ian Johnson, til Time Magazine og nevner en kampanje som ble prøvd kjørt i engelsk homopresse nylig hvor et brudebilde var beskåret slik av brudgommen og forloveren skulle se ut som partnere.

Bootcut 315 PL BOOT SHAPING Levi's® Plus jeans wXnqxxT Bootcut 315 PL BOOT SHAPING Levi's® Plus jeans wXnqxxT Bootcut 315 PL BOOT SHAPING Levi's® Plus jeans wXnqxxT Bootcut 315 PL BOOT SHAPING Levi's® Plus jeans wXnqxxT Bootcut 315 PL BOOT SHAPING Levi's® Plus jeans wXnqxxT Bootcut 315 PL BOOT SHAPING Levi's® Plus jeans wXnqxxT
Overmateriale: 60% bomull, 24% polyester, 12% viskose, 4% elastan Materiale: Denim Ikke-tekstile deler av animalsk opprinnelse: Ja Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 30°C