Jeg skjønner!

Bokelskere.no bruker informasjonskapsler (cookies).
Mer informasjon

NYC BANDEAU Calvin Bikini top Swimwear BACK 0 CK 2 Klein RP TIE WBtBpnRAF
Overmateriale: 94% nylon, 6% elastan Fôr: 88% nylon, 12% elastan Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram
JAGGEDGEO DEEP Badedrakt Seafolly V MAILLOT xSv8PzP JAGGEDGEO DEEP Badedrakt Seafolly V MAILLOT xSv8PzP JAGGEDGEO DEEP Badedrakt Seafolly V MAILLOT xSv8PzP JAGGEDGEO DEEP Badedrakt Seafolly V MAILLOT xSv8PzP JAGGEDGEO DEEP Badedrakt Seafolly V MAILLOT xSv8PzP JAGGEDGEO DEEP Badedrakt Seafolly V MAILLOT xSv8PzP
DRESS ADIA PATTERN Sommerkjole Sommerkjole Sommerkjole DRESS ADIA PATTERN PATTERN ADIA ADIA DRESS w687HfqzZ

et performativt perspektiv

av (forfatter).

Fagbokforl. 2007 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Omtale fra forlaget

Når poetiske tekster skal tolkes til tegnspråk oppstår konkrete utfordringer som synliggjør grunnleggende problemstillinger i all oversettingsvirksomhet. Hva gjør teksten? - og hva gjør teksten med oss? Forfatteren av denne boken har intervjuet en gruppe tegnspråktolker. Med utgangspunkt i deres samtaler om tolking og oversetting, undersøker han blant annet hvordan de konstruerer grenser for hva som kan kalles tolking. Denne boka argumenterer for at innholdet i en godt oversatt versjon av en tekst ofte vil bli et annet enn i originalen. Et viktig poeng er å vise hvordan oversettingens mål og idealer henger sammen med hva slags perspektiv den beskrives i, og hvilke metaforer vi støtter oss på. Tegnspråktolking er oversetting, og oversetting er en avansert form for kommunikasjon. Forfatteren foreslår en performativ tilnærming til oversettingsproblematikk der den kommunikative handlingen er i fokus. Dette gjør boken aktuell, ikke bare for de som er opptatt av tolking eller oversetting, men også andre som er interessert i språk og kommunikasjon. Kristian Skedsmo er utdannet tegnspråktolk og anvendt språkviter og arbeider som frilanstolk ved siden av stillingen som universitetslektor på tolkeutdanningen ved Universitetet i Oslo.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforl.

Utgivelsesår BANANA Blyantskjørt Fashion BANANA SKIRT SKIRT Fashion Union Union qvUT6Ew

Format Heftet

ISBN13 9788274773141

EAN 9788274773141

Språk Bokmål

Sider 170

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under Taifun Strikket kjole Taifun Strikket Strikket Strikket Taifun kjole Taifun kjole 14xRwZX.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Weekday PORT Dongerikjole Weekday PORT DRESS DRESS tqartW Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

Badedrakt MAILLOT Seafolly DEEP V JAGGEDGEO 0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket